Servicii

Hotel Regal Servicii hoteliere premium

hotel-regal-divider

Hotel Regal vă pune la dispoziţie personalul său pentru a vă oferi servicii de o calitate excelentă şi o experienţă încântătoare pe tot parcursul sejurului. Punem accentul pe profesionalism și eleganță în fiecare detaliu, și din acest motiv suntem entuziasmați să transformăm planurile dumneavoastră de a avea o vacanță de vis în realitate.

Restaurant & Bar

Bucură-te de cele mai delicioase preparate și cocktailuri

În incinta hotelului nostru vă puteţi bucura de o experienţă gastronomică excelentă, datorită Restaurantului Charbel, care dispune de o capacitate de 90 de locuri şi o selecţie impresionantă de preparate culinare delicioase, din diferite bucătării ale lumii.

Vă servim micul dejun tip bufet suedez, dar şi alte preparate culinare din bucătăria românească şi cea internaţională, în sistem à la carte. Bucătarii noștri se asigură, prin îmbunătățirea constantă a tehnicilor de preparare, că veți avea parte de o experiență culinară spectaculoasă, indiferent de bucatele alese.

Săli de Conferinţe & Petreceri

Spații dotate pentru Business și evenimente

Hotel Regal vă oferă ajutor în organizarea evenimentelor de tip corporate, prin oferirea sălilor noastre de business.

Totodată, vă oferim posibilitatea de organizare a celor mai importante evenimente din viaţă, datorită restaurantului Charbel, cu o capacitate de 90 de locuri, fiind potrivit pentru nunţi, botezuri, aniversări sau alte petreceri pe care doriţi să le desfăşuraţi. Atmosfera plină de rafinament şi intimitate vă va oferi o experienţă cu adevărat regală.

Spa

Servicii de calitate superioară

În centrul Spa al hotelului nostru, veți descoperi un adevărat paradis al relaxării și răsfățului. În timpul șederii dvs., vă puteți bucura de momente de vis la jacuzzisaună rece, saună caldă, sauna cu infrarosu, iar toate aceste servicii sunt incluse în tariful camerei. Extra, puteți beneficia și de serviciile noastre de masaj.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui refugiu relaxant sau doriți să vă răsfățați în timpul unei vacanțe de vis, Centrul Spa al hotelului nostru este locul perfect pentru a vă recăpăta echilibrul și a vă revitaliza trupul și mintea.

Universul Regal

hotel-regal-divider

Alte facilități

Parcare Privată

Parcarea este gratuită pentru toţi clienţii hotelului şi nu necesită rezervare în prealabil.

Airport

Transfer Aeroport

Serviciul de transfer de la și către Aeroport este disponibil în baza unei rezervări prealabile, contra cost.

Internet Wireless

Beneficiaţi de Internet Wireless GRATUIT în zonele publice şi în camerele de hotel.

Minibar

Fiecare cameră de hotel este dotată cu un minibar, unde puteți savura o băutură rece sau o gustare.