Servicii

HOTEL REGAL
Servicii hoteliere premium

Hotel Regal vă pune la dispoziţie personalul său pentru a vă oferi servicii de o calitate excelentă şi o experienţă încântătoare pe tot parcursul sejurului. Punem accentul pe profesionalism și eleganță în fiecare detaliu, și din acest motiv suntem entuziasmați să transformăm planurile dumneavoastră de a avea o vacanță de vis în realitate.

BUCURĂ-TE DE CELE MAI DELICIOASE PREPARATE ŞI COCKTAILURI
Restaurant & Bar

În incinta hotelului nostru vă puteţi bucura de o experienţă gastronomică excelentă, datorită Restaurantului Gente di Mare, care dispune de o capacitate de 90 de locuri şi o selecţie impresionantă de preparate culinare delicioase, din diferite bucătării ale lumii.
Vă servim micul dejun tip bufet suedez, dar şi alte preparate culinare din bucătăria românească şi cea internaţională, în sistem à la carte. Bucătarii noștri se asigură, prin îmbunătățirea constantă a tehnicilor de preparare, că veți avea parte de o experiență culinară spectaculoasă, indiferent de bucatele alese.

Fie că doriți să vă bucurați de un preparat gourmet, fie să vă răcoriți cu unul dintre cocktailurile barului, restaurantul Gente di Mare vă va depăși întotdeauna așteptările!

SPAȚII DOTATE PENTRU BUSINESS ȘI EVENIMENTE
Săli de Conferinţe & Petreceri

Hotel Regal vă oferă ajutor în organizarea evenimentelor de tip corporate, prin oferirea sălilor noastre de business.
Totodată, vă oferim posibilitatea de organizare a celor mai importante evenimente din viaţă, datorită restaurantului Gente di Mare, cu o capacitate de 90 de locuri, fiind potrivit pentru nunţi, botezuri, aniversări sau alte petreceri pe care doriţi să le desfăşuraţi. Atmosfera plină de rafinament şi intimitate vă va oferi o experienţă cu adevărat regală.

SERVICII DE CALITATE SUPERIOARĂ
Servicii de transfer & călcătorie

Hotel Regal vine în ajutorul tău cu servicii ce îţi vor uşura sejurul, prin a elimina din grijile de zi cu zi.

Putem realiza transferul de la/ la aeroport pentru persoanele interesate de acest serviciu, în regim contra cost.De asemenea, vă punem la dispoziţie utilizarea spălătoriei de haine şi oferim servicii de călcătorie, la cerere.

HOTEL REGAL
Alte facilități
Parcare privată

Parcarea este gratuită pentru toţi clienţii hotelului şi nu necesită rezervare în prealabil.

Transfer aeroport

Serviciul de transfer de la și către Aeroport este disponibil în baza unei rezervări prealabile, contra cost.

Internet Wireless

Beneficiaţi de Internet Wireless GRATUIT în zonele publice şi în camerele de hotel.

Minibar

Fiecare cameră de hotel este dotată cu un minibar, unde puteți savura o băutură rece sau o gustare.

Hotel Regal se află în acest moment în procesul de renovare. Revenim curând cu ospitalitatea regală!