Politică de confidențialitate


Dragi oaspeți,

Hotel Regal face tot posibilul să ofere produse, servicii și experiențe extraordinare tuturor clienților nostri. Ne bucurăm că sunteți oaspetele nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă un aspect important si tocmai din acest motiv, am dezvoltat această Politică. Explicăm în acest fel practicile noastre cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. prin intermediul acestui site, prin comunicări scrise sau verbale cu noi, atunci când beneficiati de produsele si serviciile Hotel Regal.

Suntem  preocupați de a vă garanta protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu normele și principiile Regulamentului (UE) nr 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Datele cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Această „Politică” se referă la datele personale ale clienților noștri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intră în contact cu noi sau care vizitează locațiile noastre, angajați sau persoane aflate în proces de angajare, colaboratori etc. și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct la recepție, formulare diverse, CV-uri, înregistrări video, web-site, social media. În scopul desfășurării activității, S.C. SELA BOAT S.R.L. poate colecta, prelucra și stoca anumite date cu caracter personal, necesare din punct de vedere legal, pentru încheierea unui contract sau din interes legitim. Aceste date pot fi, dar nu se limitează la: nume, prenume, cetățenie, țara și localitatea de domiciliu, telefon, adresa de e-mail, imagini video, fotografii, etc.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal descrie :

  • Scopurile pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal;

  • Modul în care colectăm date cu caracter personal;

  • Temeiul procesării pentru scopurile de mai sus;

  • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm;

  • Perioada de stocare în vederea procesării;

  • Drepturile dumneavoastră și modul în care puteți să le exercitați;

  • Către cine putem transmite aceste date.

De asemenea, dorim să vă facem cunoscute măsurile pe care le luăm pentru a garanta protectia datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și modul în care ne puteți contacta în chestiuni legate de protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Identitatea și datele de contact ale S.C. SELA BOAT S.R.L. în calitate de operator de date personale

S.C. SELA BOAT S.R.L.

Sediul social: Municipiul Constanţa, Bazar Comercial Sat Vacanță, Județ Constanţa, România, cod poștal 900001

Numar de înregistrare la Oficiul Registrului Comertului : J13/1617/2003

Cod unic de inregistrare : C.U.I. RO15450704

Capital social: 500 RON

T: 0 341 439 428

E: rezervari@hotel-regal.ro | W: www.hotel-regal.ro

Certificat de clasificare: nr. 10672/7409

Datele de contact ale responsabilului cu  protectia datelor: web@hotel-regal.ro.

Datele personale pe care le colectăm:

  • Prenumele, numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul și seria cărtii de identitate/pașaport, țara și localitatea de domiciliu ;

  • Datele cardului de credit (tipul cardului, numărul cardului de credit, numele titularului, data expirării și codul de securitate);

  • Informații despre sejurul clientului, inclusiv data sosirii și a plecării, cereri speciale (alergeni, regimuri alimentare specifice, copii), observații despre preferințele serviciilor dumneavoastră (inclusiv preferința pentru tipul de cameră, facilități sau orice alte servicii utilizate);

  • Informațiile pe care le furnizați cu privire la preferințele dumneavoastră de marketing sau în cursul participării la sondaje, concursuri sau oferte promoționale;

  • Când vizitați website-urile noastre, chiar dacă nu efectuați o rezervare sau nu comandați un produs/serviciu, este posibil să colectăm anumite date personale, cum ar fi adresa IP, browser-ul pe care îl utilizați și informații despre sistemul de operare, versiunea aplicației, setările de limbă și paginile care v-au fost arătate. Dacă utilizați un dispozitiv mobil, este posibil să colectăm, de asemenea, date care identifică dispozitivul mobil, setările și caracteristicile specifice dispozitivului și detaliile privind latitudinea și longitudinea. Când efectuați o rezervare, sistemul nostru înregistrează prin ce mijloace și de pe care website-uri ați făcut rezervarea. Dacă aceste date vă pot identifica ca persoană fizică, aceste date sunt considerate date personale care fac obiectul prezentei Politici de protectie a datelor cu caracter personal. Puteți alege oricând ce date personale (dacă există) doriți să furnizați.

SCOPUL PENTRU CARE COLECTĂM ȘI MODUL ÎN CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

S.C. SELA BOAT S.R.L. colectează date în următoarele cazuri:

1. Dacă sunteți un client sau un potențial client al Hotelului:

Avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

1.1.  Pentru a vă oferi serviciile noastre

Vă solicităm date pentru:

– a vă putea rezerva camere, a obtine confirmarea rezervării și a altor servicii în hotelul nostru;

 – a vă putea rezerva mese în cadrul restaurantulului, pentru a obține confirmarea rezervării și a altor servicii în hotelul nostru;

– este posibil sa trebuiască să răspundem și să rezolvăm cererile pe care le-ați transmis;

Pentru scopurile mai sus menționate vă cerem consimțământul/acordul și vă solicităm numarul de telefon si adresa de poștă electronică, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.

Vă solicităm date pentru:

– a vă putea caza în hotelul nostru; prelucrarea datelor cu caracter personal se face, în acest caz, în baza unei obligații legale;

– a rezerva o locatie, în vederea organizarii unui eveniment, având ca temei de prelucrare interesul legitim al hotelului, precum și executarea unui contract.

 

1.2.  Pentru a comunica cu dumneavoastră înainte, în timpul și după sejurul dumneavoastră

Este important pentru noi să putem comunica cu dumneavoastră în scopuri variate, cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastră asupra serviciilor noastre, acela de a soluționa diverse sesizări ale dumneavoastră sau acela de a vă putea oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic sau telefonic.

 

1.3.   Respectarea obligațiilor legale

În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.

 

1.4.  Trimiterea de informări (newsletter)

Vă solicităm date pentru a vă trimite informări comerciale/newslettere, în format electronic. Pentru acest lucru vă cerem consimțământul/acordul și vă solicităm adresa de poștă electronică, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim.

Vă puteți retrage oricând consimțământul, exprimând astfel opțiunea dumneavoastră de a nu mai primi newsletter-ul nostru în viitor, făcând click pe „dezabonare” atunci când primiți e-mailul respectiv.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele si prenumele, numarul de telefon, adresa/domiciliul, adresa de poștă electronică, precum și alte date personale pe care ni le puteți furniza direct.

  

1.5 Securitatea, detectarea și prevenirea fraudei

Utilizam informații, care pot include date cu caracter personal, pentru a preveni frauda și alte activități ilegale sau care încalcă drepturile persoanelor fizice. De asemenea, folosim aceste informații pentru a investiga și detecta frauda. Putem utiliza datele personale pentru evaluarea riscurilor și pentru scopuri de securitate, inclusiv autentificarea utilizatorilor. În acest scop, datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terte parti, cum ar fi autoritatile publice , conform reglementarilor aplicabile in vigoare.

 

1.6 Motive juridice

În acest scop trebuie să utilizăm informațiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamațiile, pentru investigațiile și respectarea reglementărilor, pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a confirma solicitarile din partea organelor de drept, în măsura în care acest lucru este prevazut de lege.

 

2.  Dacă sunteți un angajat sau un alt tip de colaborator

2.1.  Pentru a intra în relații contractuale cu noi (Contract Individual de Muncă,  activitate de zilier etc.)

Vă solicităm datele impuse de lege pentru a încheia contracte de muncă cu noi, în temeiul unei obligații legale: nume, prenume, domiciliu, data și locul nașterii, coordonatele actului de identitate, acte de studii, cazier judiciar, cazier fiscal, CV-uri, adeverinta medicala, etc.

2.2.  Pentru a comunica cu dumneavoastră

Pentru a putea comunica cu dumneavoastră în timp util vă putem solicita numărul de telefon și adresa de poștă electronică.

 

3.   Dacă doriți să vă angajați la S.C. SELA BOAT S.R.L.

Utilizăm datele personale conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul S.C. SELA BOAT S.R.L. inclusiv în ceea ce privește programele noastre de „internship”. Ne bazăm prelucrările pe interesul de potențială încheiere și derulare a unui contract de muncă.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, adresa de poștă electronică, telefonul, adresa, datele personale incluse în CV, fotografia,  detaliile privind educația şi instruirea, calificările profesionale, precum şi alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

 

4.  Dacă sunteți un partener de afaceri/furnizor

4.1.  Pentru a ține legătura cu dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a păstra contactul direct și a menține relația contractuală cu dumneavoastră. Colectăm aceste date având ca temei încheierea de contracte comerciale.

4.2.  Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră de contact pentru a facilita comunicarea in timp real, a detaliilor relevante cu privire la relația noastră contractuală.

4.3.  Obligație legală

În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.

 

5.  Dacă sunteți un vizitator în spațiile S.C. SELA BOAT S.R.L.

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a asigura securitatea clientilor, bunurilor și a personalului nostru. În acest caz, ne bazăm procesarea datelor pe interesul legitim al S.C. SELA BOAT S.R.L.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct, la solicitarea noastră, precum și imaginile dumneavoastră înregistrate cu ajutorul sistemului de supraveghere video.

 

6.   Dacă sunteți utilizator al site-ului noastru:


www.hotel-regal.ro 

Folosim datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când vizitați site-ul nostru de internet în scopul de a monitoriza traficul și de a îmbunătăți conținutul acestora. Ne bazăm în această activitate de procesare a datelor pe interesul nostru legitim. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării unui site Internet și adresa IP de la care a fost accesat site-ul respectiv.

 

Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pot fi: o obligație legală (în cazul în care S.C. SELA BOAT S.R.L. este obligată legal să divulge anumite date cu caracter personal autorităților publice), executarea unui contract încheiat de S.C. SELA BOAT S.R.L. în contextul unei anumite tranzacții sau interesul legitim al S.C. SELA BOAT S.R.L. de a efectua o tranzacție în cel mai eficient mod.

Serviciul de rezervare online este asigurat prin intermediul website-ului propriu; atunci când accesați acest serviciu, termenii și condițiile care se aplică sunt cele menționate pe acel website. Vă sfătuim să le consultați!

 

7.   Furnizarea de date cu caracter personal

Atunci când datele cu caracter personal vă sunt solicitate direct dumneavoastră, S.C. SELA BOAT S.R.L. vă solicită să furnizați toate categoriile de date pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu ne vom putea îndeplini activitatea specifică.

Dacă furnizați S.C. SELA BOAT S.R.L. date cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să comunicați acestora, înainte de o astfel de furnizare de date, modalitatea în care S.C. SELA BOAT S.R.L. intenționează să proceseze datele lor cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

 

8.  Transmiterea de date cu caracter personal către terți

Deși, ca o regulă generală, noi nu divulgăm datele dumneavoastră personale către terţi, există posibilitatea:

  • de a dezvălui datele de contact către furnizorii noștri de servicii de marketing (numai cu consimțământul dumneavoastră);

  • de a dezvălui datele de contact către furnizorii noștri de servicii  bancare, mentenanta soft, contabilitate , avocatura, de analiza a gradului de satisfacție si contracte de management (numai cu consimțământul dumneavoastră);

  • dacă există obligația legală de transmitere a datelor personale relevante către autorități publice, în contextul furnizării de către noi a serviciilor solicitate de dumneavoastră.

 

9.        Durata procesării

Datele dvs. personale vor fi stocate pană la momentul încetării relației cu clientul, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a stoca în continuare datele dvs. în scopul de a le prezenta autorităților publice.

 

10. Procedurile de securitate  implementate pentru a vă securiza datele personale

  • În conformitate cu regulamentul de  protecție a datelor cu caracter personal, S.C. SELA BOAT S.R.L. a aplicat masuri tehnice și organizatorice pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal și utilizarea necorespunzătoare a acestora.

  • Folosim sisteme și proceduri adecvate pentru a proteja și pentru a securiza datele personale pe care ni le oferiți.

  • De asemenea, folosim proceduri de securitate și restricții tehnice și fizice pentru accesarea și utilizarea datelor personale pe serverele noastre.

  • Numai personalului autorizat i se permite accesul la date cu caracter personal în cursul activității acestuia.

11.    Drepturile dumneavoastră

Aceste drepturi sunt următoarele:

  • Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate, vă permite să obțineți confirmarea faptului că datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de către noi şi, dacă este afirmativ, care sunt detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare.

  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete, vă permite să rectificați datele dumneavoastră personale dacă sunt incorecte.

  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori, vă permite să obțineți ștergerea datelor dumneavoastră personale în anumite cazuri, ca de exemplu:

  1. dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate;

  2. dacă procesarea s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră și dacă v-ați retras consimțământul, sau acesta a expirat sau în cazul în care nu mai există un temei juridic pentru procesarea datelor dumneavoastră personale;

  3. o instanță sau o autoritate de reglementare a decis că datele dumneavoastră cu caracter personal în cauză trebuie șterse;

  4. dacă se dovedește că datele dumneavoastră personale au fost prelucrate în mod ilegal.

 

  • La rândul nostru, avem dreptul să refuzăm solicitarea ta de ștergere a datelor cu caracter personal dacă este necesar să le prelucrăm:

  1. pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și informare;

  2. pentru a respecta o obligație legală de prelucrare, pentru a îndeplini o sarcină executată în interes public sau în cadrul exercitării unei autorități oficiale cu care suntem învestiţi;

  3. pentru motive de interes public în domeniul sănătății publice;

  4. pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

  • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor, vă permite să obțineți restricția de procesare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri, de exemplu, atunci când contestați acuratețea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm această acuratețe.

  • Dreptul la portabilitatea datelor, vă permite să primiți datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil, sau să transmiteți aceste date unui alt operator de date.

  • Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea, vă permite să obiectați la procesarea ulterioară a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în condițiile și în limitele stabilite de lege.

  • Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.

  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată (inclusiv cu privire la crearea de profiluri). La momentul la care va prezentăm această notă de informare, nu prelucrăm în mod automat datele dumneavoastra.

  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR. Puteti depune plângere în special la autoritatea de supraveghere din statul membru al Uniunii Europene: (i) în care aveti reședința obișnuită; sau (ii) în care se află locul dumneavoastra de muncă; sau (iii) în care a avut loc presupusa încălcare a drepturilor dumneavostra cu privire la protecția datelor. În România, autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Detaliile de contact ale ANSPDCP sunt următoarele:

  1. Adresă: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, România, cod poștal 010336

  2. Număr de telefon (fix): 031 805 92 11

  3. Număr de fax: 031 805 96 02

  4. Adresă de email: anspdcp@dataprotection.ro

  5. Website: http://www.dataprotection.ro/

Suntem bucuroși să vă asigurăm exercitarea acestor drepturi, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implică un efort disproporționat.

Ca si persoană vizată, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor în orice moment și în mod gratuit, cu o notificare, utilizând următoarele date de contact: e-mail: web@hotel-regal.ro în vederea exercitării drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în calitatea sa de autoritate publică centrală autonomă cu competență generală în domeniul protecției datelor personale.

Ne-am angajat să tratăm întotdeauna solicitările dumneavoastră cu cea mai mare atenție și ne puteți adresa orice întrebare pentru a primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

 

Data actualizarii:01.05.2020