Apartament Family

hotel-regal-divider

Detalii

hotel-regal-divider
Apartamentul Family este potrivit pentru acele perechi care doresc să aibă parte de un sejur ce definește splendoarea, fiind cadrul perfect pentru o lună de miere de poveste.
Adevăratele povești de dragoste nu au final, motiv pentru care Apartamentul Family este perfect pentru cupluri, fie că doriți să sărbătoriți luna de miere sau să creați noi amintiri alături de persoana iubită. Apartamentul nostru respiră lux prin fiecare detaliu, tocmai de aceea suntem încântaţi să vă oferim această experienţă completă şi unică.
Livingul spaţios reprezintă un loc ideal pentru relaxare, unde puteți savura o şampanie fină, servită din minibar. Vă puteți răsfăța în confortul propriei camere cu un hidromasaj, iar designul dormitorului vă va asigura confortul unor nopți regale. Veți avea parte de seri de vară de vis pe terasa cu vedere la mare sau lac, unde apusul și răsăritul pot fi admirate în doi.

Descoperă camerele hotelului nostru

Apartament Family

Apartamentul FAMILY este potrivit pentru acele perechi care doresc să aibă parte de un sejur ce definește splendoarea, fiind cadrul perfect pentru o lună de miere de poveste.

Apartament Regal

Experimentați luxul și confortul absolut în această ședere deosebită, unde toate detaliile sunt concepute pentru a vă oferi o experiență memorabilă.

Apartament Premium

Apartamentul Premium oferă o atmosferă rafinată și confortabilă. Camera principală este amenajată cu gust și dispune de un pat king-size.

Cameră Matrimonială

Camera Matrimonială este potrivită pentru un cuplu care doreşte să petreacă un sejur de vis într-un spaţiu arhitectural luxuriant şi elegant.

Cameră Twin

Camera Twin din cadrul Hotelului Regal, dotată cu două paturi separate, spaţioase şi confortabile, reprezintă adevărata oază de liniște de pe malul mării.